Nyhet i nettbutikken

0 comments
En god Negletang er et must for å få til riktig klipp av negler. Som autorisert fotterapeut og med bred erfaring med føtter og negler, vet jeg at en god og riktig negletang er viktig å bruke for å få riktig negleklipping. Det er derfor en glede og presentere siste tilskudd i min lille nettbutikk. 
Proff Negletang i 14 CM laget i kirurgisk rustfritt stål som varer lenge.  Ekstra sterk for tykke og harde tånegler.
Klipp av tåneglene er riktig og viktig for å forhindre smertefulle inngrodde negler. De fleste som plages med inngrodde negler har klipt neglene på skrå langs med kantene. Neglene er til for å beskytte, og klipper du feil, dannes det fort hard hud der det skulle ha vært negl. Når neglen vokser ut igjen, vil den presse mot den harde huden og kan forårsake sterke smerter. Det fins flere ulike behandlinger for inngrodd negl, men det absolutt beste er å forebygge og klippe riktig. 
Tåneglene skal klippes rett av, kantene kan files eller klippes i forsiktig bue, men IKKE klipp ned langs med sidene. Neglene kan klippes før dusj, men sliter du med harde og tykke negler, kan det være greit å ta en fotbad før du klipper neglene.  
Gå til Facebook siden til Fotprodukter, så kan du se en liten filmsnutt som viser hvordan du kan klippe neglene riktig. 
Lykke til🦶❤🙌
 

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
Du har registrert deg!
Denne e -posten er registrert
Nyhetsbrev
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top