Hurtigtriks for å fjerne hard hud

0 comments

Den beste behandling for tørre føtter og hæler er uten tvil å smøre føttene. Smører du føttene ofte unngår du tørre og sprukne hæler, og trenger ikke å file så mye.

Hos de fleste av oss blir føttene litt glemt når det er vinter og strømpene kommer på, og da kan vi oppleve at hælhuden blir en hard kant av hard hud som lett sprekker opp. Siden det ikke er nerver i det ytterste hudlaget, vil du vanligvis ikke merke noe før hudsprekkene er blitt dype. Den harde huden blir ofte så tørr at den henger seg fast i strømper og sengetøy. Da holder det ikke lenger bare å smøre, da må fotfilen frem. 

Mange av oss utsetter fotbad og stell av føttene fordi vi tenker at det tar lang tid, og starter først å stelle føttene når våren er i anmarsj og vi er klare for å møte sommeren i åpne sandaler.  I en travel hverdag med ALT som bare må gjøres for å holde oss «ship-shape» kan du benytte denne kjappe metoden som tar et par minutter før du dusjer, så har du sunne føtter hele året.

Ta opp do-lokket, legge en liten bit toalettpapir på ringen, plasser foten på papiret, og fil hælene, hopp i dusjen, tørk og smør godt. Voila`, og du har gjort fotpleie på 1-2-3.  

Ha en fantastisk dag🦶 💕

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
Du har registrert deg!
Denne e -posten er registrert
Nyhetsbrev
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top