Hammertå, Hallus Valgus, Skjev stortå, Bunion. Kjært barn har mange navn😀

0 comments

Kjært barn har mange navn!

Fellesnevneren er at det gir smerter i hele stortåleddet. Dette skyldes en skjevstilling i stortåen. Stortåen er vridd i retning lilletåen og kan også ligge over tå nummer to. Tilstanden er svært vanlig. For noen kan smerten føre til redusert aktivitet og påvirke livskvaliteten.  Smerten oppstår som oftest ved økt press på stortåens grunnledd når vi får trykk fra sko. Jeg er selv plaget med dette «kjære barnet», og for min del sliter jeg med å få sove på natten fordi stortåleddet er sårt og ømt, og det å komme bort i dyne og madrassen gjør vondt. Jeg har tatt inn to gode silikonbeskyttelser som gir avlasting og som fungerer bra for meg, og som mine kunder skryter av. Jeg bytter mellom disse to avlastningene etter hvilken aktivitet jeg skal på. Skal jeg på en lengere tur, bruker jeg det vi i butikken kaller Hallus Valgus silikonbeskyttelse. Skal jeg på en kortere gåtur/joggetur bruker jeg en Hallus valgus tåskiller. Her må hver enkelt prøve seg frem og finne ut hvilken beskyttelse som passer best til hva. Begge disse silikonbeskyttelsene hjelper også for deg som har urinsyregikt/leddgikt. 
Har du spørsmål om emnet, så kontakt meg gjerne på kundeservice@fotprodukter.no

Klem💛


Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
Du har registrert deg!
Denne e -posten er registrert
Nyhetsbrev
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top